Från vänster ser ni Axel Steinholtz, Amanda Karlsson, Tyra Oscarsson och Lucas Blomberg.

I samarbete med projektet Webbstjärnan har vi grundat en webbsida där vi agerar som privatekonomer för unga vuxna mellan 17-25 år. Vi ger dig samt tips som kan hjälpa dig att smidigt ta dig in i vuxenlivet. Vårt syfte med webbsidan är att förhoppningsvis hjälpa unga vuxna att ta steget in i vuxenlivet. Vi vill även att våra du som läsare ska känna dig trygg och därför uppmanar vi dig att kontakta oss med eventuella frågor. Våra tjänster är gratis eftersom att vår primära tanke är att sprida information till allmänheten.

 

Amanda Karlsson är företagets VD. Amanda leder och koordinerar företagets verksamhet och har övergripande ansvarsområden. Hon är duktig på att motivera gruppen och driva arbetet framåt.

Tyra Oscarsson är produktchef/produktutvecklare på Pengaproblem. Tyra ser till att kvalitén på vårt innehåll alltid är på topp. Tyra bidrar med mycket positiv energi driver gruppen framåt.

Axel Steinholtz är marknadsföringsansvarig. Han håller koll och uppdaterar våra sociala medier regelbundet. Han skapar även planen för vår digitala marknadsföringsstrategi. Axel är gruppens glädjespridare.

Lucas Blomberg är administratör och arbetar aktivt med hemsidans design. Lucas ser till att allt material finns lättillgängligt. Han arbetar effektivt med data och siffror och är gruppens mattesnille.